onsdag 17 november 2010

Benskyddsrecension

Just nu händer det inte mycket roligt här. Har precis avverkat ytterligare en dag av nästan enbart pluggande. Vädret underlättar dock, de senaste dagarna har det varit lite småmulet så då har jag kunnat sitta inne med gott samvete, även om jag igår hann med att spela en fotbollsmatch. En kompis spelar i ett korplag och de var ont om folk så därför fick jag en förfrågan. Det har blivit lite si och så med fotbollspelandet här nere så här långt. Men när han sade att vi var tvungna att ha benskydd blev jag lite förskräckt. Inga benskydd hade jag och affärerna var stängda så vad gör man då? Jo det fick bli hederligt tidningspapper som benskydd. Så för er som någon gång skulle hamna i en liknande situation så följer här en djupgående recension:

Utseende (5/5): Har du någon gång önskat att spela fotboll med nyheter du bara älskar som: Snöstorm i Sverige, Rekordvärme i Australien, Warberg IC tar ännu ett SM-GULD etc så har du nu chansen, möjligheterna är obegränsade nu när du får chansen att designa ditt egna benskydd!

Bekvämlighet (4/5): Ingen större skillnad mot vanliga benskydd. Tejp kan vara att rekommendera som med så många andra benskydd för att hålla dem bättre på plats.

Funktion (1/5): Du spelar lite på din egen risk, men utseendet går la före funktionen…eller? Möter du svärmorsdrömmar som Nigel de Jong eller Mark van Bommel skulle jag dock rekommendera annan prioritering.

Kostnad (5/5). Har du tur hittar du en tidning på gatan, med maximalt flyt så har den även ett olöst sudoku!, annars går det alltid att köpa en för en billig peng.

Biverkningar (4/5): Inga större biverkningar konstaterade såhär långt. Lite tidningsavtryck på benet, så det stora tipset är att samtidigt tatuera in någon fin bild/text på benet, 2 in 1! Dock får du passa dig när duschar, det är lätt att ta bort det!

Benskydd gjorda av tidningspapper får slutligen (19/25), inget dåligt betyg! Nästa recension kommer inom obestämd framtid, kanske blir en recension av surfing med metallbräda eller något likande. Vi får se vad som dyker upp.

Förresten, höll på att glömma att berätta hur matchen alutade. Förlust med 3-1, men när jag var på plan spelade vi 1-1 i alla fall.

Nu får det bli lite sömn innan ytterligare en spännande och händelserik dag (nja….) väntar imorgon!

På återhörande.

2 kommentarer:

  1. Mulet vaeder? Det var ju trakigt for dig Fredrik. Du har atminstonde inte 5 minus ute som vissa andra har pa morgonen... Pratade med Micke har i veckan detta var konversationen: http://yfrog.com/59mickep

    SvaraRadera
  2. Haha, jag tar det som possitivt. Vi kommer komma tillbaka till Sverige som arccos x. Lite större, starkare och inte minst mer fruktade ;)

    SvaraRadera