onsdag 9 februari 2011

Dagarna går...

Under de senaste dagarna har det inte hänt alltför mycket. Ytterligare två och en halv vecka återstår av sommarlovet och jag passar på att inte göra så mycket. Karina och Oskar har börjat med någon ny diet, så nu har de slutat äta kolhydrater (potatis, pasta, socker etc) och äter istället mer fet mat (och nyttig). Det passar därför utmärkt att mitt gymkort gick ut precis innan jag åkte till Melbourne….
Gymmet här i Glenelg kostar ungefär 200 kr i veckan vilket är lite väl, så istället kör vi hemmaträning och löpning tills skolan börjar. Jag har hittat ett halvmaraton i början av maj som jag är lite sugen på nu när det varken blir Göteborgsvarvet eller Stockholm maraton detta år. Får se om jag kan hitta formen, alla timmar jag spenderar på stranden hoppas jag hjälper!

Annars så lyckades jag sälja vår bil i söndags. Jag sålde den ganska billigt men med tanke på det uppkommit ett allvarligt fel på växellådan och att hjulen var utslitna får jag vara nöjd. Inte den bästa affär jag gjort kanske men lärt mig riktigt mycket angående bilar under dessa månader. Fram till skolan startar så har jag tänkt försöka hitta något deltidsjobb. Jag har sökt några men väntar fortfarande på svar. Oskar och Karina gjorde en jobbrusch här i närområdet men de väntar också på svar, kanske också ska göra en sådan rusch under de närmaste dagarna.

Hörs snart igen!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag tror nog nästan att nu när jag ska springa Gbg-varvet så måste du springa något... (Annars vinner nog jag tror jag..) ;)
    Kram Therése

    SvaraRadera
  2. Haha nja! Du får gärna vinna, men jag måste ha något att motivera mig för, har ju ideala löpningsförutsättningar här :).
    Hoppas din träning går toppen även om det verkar vara lite mycket snö hemma i Sverige!
    Kram

    SvaraRadera